Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Enige Echte Bossche Platenbeurs | W2 Poppodium

22 januari 2017 @ 11:00 - 17:00

klinkt als: Lekker platen snuffelen

Op zondag 22 januari zal W2 Poppodium in Den Bosch i.s.m. Robbies Records voor de 6e keer worden omgetoverd tot één groot Platen-Paradijs. Meer dan 30 standhouders uit Nederland, België en Duitsland zullen gezamenlijk 120 meter aan tafels vullen met de mooiste, zeldzaamste en lekkerste lp’s, cd’s en dvd’s.

Let op: er is geen ‘vroege vogels regeling’. Voor alle bezoekers gaat de zaal stipt om 11.00 uur open!

De Enige Echte Bossche Platenbeurs
De populariteit van de lp is natuurlijk allang geen hype meer te noemen. De verkoop van zowel nieuw als tweedehands vinyl laat nog steeds een gestage stijging zien en bij een groeiende club liefhebbers heeft de platenspeler weer een prominente plek in de kamer ingenomen.

Natuurlijk zullen op de ‘Enige Echte Bossche Platenbeurs’ ook cd’s en dvd’s te koop worden aangeboden, allemaal onder het motto: ‘Uiteindelijk is het de muziek die telt’. Of je nu houdt van soul, metal, reggae, ska, Nederlandstalig, industrial, funk, punk of psychedelica: er zal voor iedereen wat te vinden zijn. Om het plaatje (snapte?!) compleet te maken, zullen er beschermhoezen en andere benodigdheden worden aangeboden. Ook is de bar van Hangop de hele dag geopend, zodat er onder het genot van een drankje nagepraat kan worden over de aangeschafte pareltjes.

Tot ziens op zondag 22 januari bij ‘De Enige Echte Bossche Platenbeurs’!

Gegevens

Datum:
22 januari 2017
Tijd:
11:00 - 17:00
Website:
https://www.facebook.com/events/347452672279922

Organisator

green-vinyl.com

Locatie

W2 Poppodium
Boschveldweg 473
Den Bosch, 5211 VD, 's-Hertogenbosch Netherlands
+ Google Maps