Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DEEP ft. DJ Rush (3hr set) / Ravedans

4 februari 2017 @ 22:00 - 5 februari 2017 @ 04:00

8 jaar geleden riepen we samen met Roy El Kei DEEP in het leven. We hadden kriebels in de buik, de zon scheen wat feller, het gras werd spontaan groener en alles klonk mooier. En we wisten allemaal, dit gaat blijven! En aangezien je dit leest, hadden we gelijk. Maar dit alles had niet zonder jou gekund. Jij hebt DEEP gemaakt tot wat het vandaag is en dat willen we graag samen met jou vieren. 4 februari gaan we dat dan ook doen en niet zomaar; we gaan niet alleen de diepte in met 2 zalen, maar ook de breedte in door langer te feesten. Vanaf 22u openen wij de deuren en begint het feest! En om het 8 jarig bestaan goed te vieren hebben we niemand minder dan de Amerikaan DJ RUSH uitgenodigd voor een dikke 3hr set!! Natuurlijk staan de residents van het eerste uur; Roy El Kei en Joshua Kayn ook achter de decks. En dan hebben we een exclusief primeurtje, want 4 februari presenteren we het allereerste feestje van het online technoplatform; RAVEDANS!. Haal alvast je tickets, dan weet je zeker dat je op 4 februari de grootste DEEP editie mee gaat maken.

GROTE ZAAL:

DJ Rush

Isaiah Major, a.k.a. DJ RUSH, is een in Chicago geboren DJ/entertainer. Zijn skills en muziek hebben niet alleen dikke indruk gemaakt op fans wereldwijd, maar zijn muziek heeft een grote impact gehad op de dance scene in z’n geheel, met tracks als “Mutha Fucking Bass”, “Get On Up”, “I Believe” en de lijst gaat maar door en door.

Hij heeft vele clubs en events in heel Europa veroverd en daardoor respect afgedwongen. De beste man heeft inmiddels eigen tenten gehost op Tomorrowland, Dance Valley en Summer Spirit in Duitsland. Daarnaast heeft hij samen met vrienden zelfs z’n eigen festival gepresenteerd op Myserty Wonderland; Electronics Festival.

Als bass cranker, speaker beater en killing machine zijnde, laat Rush z’n fans en supporters na elke set graag in extase achter. Het is dan ook niet vreemd dat het publiek telkens weer smacht naar meer! Één ding is zeker; Rush is niet alleen een DJ, maar bovenal een entertainer!

Roy El Kei

Roy El Kei is een van Nederland’s populairste en prominente rijzende sterren in de Techno scene. Met een reputatie als perfectionist in de studio is het geen wonder dat hij gesigneerd is bij gerespecteerde labels als Bush Records, Rythm Converted en Marco Bailey’s MB Electronics.
Na recent getoerd te hebben door Azië en Australië en vele malen gedraaid te hebben in bekende zalen als Studio 80, Westerunie en uiteraard bij grote evenementen als “I Am Techno”, “Wildness Festival” en “Kingsland” kan Roy El Kei worden opgenomen in het rijtje van de Techno Elites. (www.royelkei.com)

Joshua Kayn

Joshua Kayn is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de lokale dansscene. Met zijn eigen herkenbare sound met invloeden van house, progressive en techno staat hij altijd garant voor een dynamische set. Dit is wel gebleken bij de voorgaande edities van DEEP waar hij het publiek met zijn gevarieerde platenkeuze aan het dansen bracht.

KLEINE ZAAL:

Ravedans PRESENTS

Ravedans, is een online platform uit Zwolle dat binnen twee jaar enorm gegroeid is en dat zich wereldwijd richt op technofans en dancemoves. Hun videos werden al miljoenen keren bekeken op social media en nu gaat Ravedans een stapje verder; vanuit het online platform reiken zij voor het eerst uit naar de dansvloer en hosten zij hun eigen stage bij DEEP in Hedon!!

Met opkomende DJ’s uit Groningen tot Amsterdam gaan ze ons vermaken in de kleine zaal met de lekkerste technobeats en tunes. Trek je dansschoenen maar vast aan, leg je beste partyoutfit klaar, want stilstaan doe je niet!

LINE UP:

RISIKO
De twee muziekfanaten Rico en Siko vormen als RISIKO een jong, opkomend DJ-duo uit Groningen. Al snel na de eerste feesten die ze bezochten werd duidelijk dat ze meer wilden doen met de muziek dan slechts de losgaande toeschouwer te zijn. Ze begonnen feesten te organiseren in de kelder van hun studentenhuis waarbij ongedwongenheid, openheid, maar vooral dansen de boodschap was. Die visie sijpelt door in de muziek die ze nu zelf draaien. Verwacht een combinatie van house en techno, met een volle, bouncebare bass, maar toch altijd een rauw en mysterieus randje..
https://soundcloud.com/risiko/radio-van-jozef-4

HEIDEVELD
Heideveld, voor velen een tot op heden onbekende naam gezien hij vaak enkel op kleinschalige en ondergrondse feesten draait, maar nu naar buiten treedt bewapend met een platentas met de dikste tracks om de kleine zaal van DEEP te veroveren.

MERLIN
De kers op de taart van de avond. De resident van Epicentrum in Amsterdam komt naar Zwolle om om bijna letterlijk het dak eraf te rammen! Beuken en stampen dat gaat er zeker gebeuren wanneer MERLIN achter de decks staat. Zijn stijl wordt omschreven als duister rollend melancholisch en hij is een meester in het combineren van house, techno, breakbeat en electro. Hij heeft op de zelfde feestjes gedraaid als o.a. Prunk, Kaiser, Affkt, Souzai en Reinier Zonneveld en allememaggies wat zijn we blij dat hij er bij is!!

Gegevens

Begin:
4 februari 2017 @ 22:00
Einde:
5 februari 2017 @ 04:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1847665885503480

Organisator

DEEP Zwolle

Locatie

Hedon Zwolle
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle, 8021DA Netherlands
+ Google Maps