Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DEEP ft. The Advent / Roy El Kei / MANGØ

25 maart 2017 @ 23:00 - 26 maart 2017 @ 05:00

DEEP is hét technofeest van het verre oosten dat ervoor zorgt dat mensen niet helemaal naar de Randstad hoeven te gaan voor een keihard technofeest. Na talloze uitverkochte edities en namen als Tommy Four Seven, Michel de Hey, Rebekah en DJ Rush, keert DEEP terug op 25 maart met wederom een naam waar je “U” tegen zegt; THE ADVENT

The Advent

Londen based Cisco Ferreira, oftewel The Advent, kan op verschillende manieren omschreven worden; muzikant, pionier, sound designer, een “persistent motherfucker”, rebel, icoon, een buitenstaander, maar bovenal een geweldige live artiest!

The Advent staat vooral bekend om zijn interpretatie van wat wij Techno noemen. Sinds een jonge Portugeze Cisco Acid House had ontdekt in de Londense Clubs waar hij regelmatig kwam, begon zijn avontuur om zijn eigen stempel te plakken in de elektronische muziek wereld. Of zoals hij het zelf het beste formuleert: “I’ve been doing this for quite a few years and I’m not going anywhere”. Hiermee vat hij het allemaal perfect samen. Je zal de beste man niet naakt een promo zien schieten met een hondje op schoot, of hem horen over de aan- of afwezigheid van de passie van andere EDM DJ’s. The Advent omvat alles wat Techno voor jou leuk maakt, zonder de poespas eromheen.

Roy El Kei

Roy El Kei is een van Nederland’s populairste en prominente rijzende sterren in de Techno scene. Met een reputatie als perfectionist in de studio is het geen wonder dat hij gesigneerd is bij gerespecteerde labels als Bush Records, Rythm Converted en Marco Bailey’s MB Electronics.
Na recent getoerd te hebben door Azië en Australië en vele malen gedraaid te hebben in bekende zalen als Studio 80, Westerunie en uiteraard bij grote evenementen als “I Am Techno”, “Wildness Festival” en “Kingsland” kan Roy El Kei worden opgenomen in het rijtje van de Techno Elites. (www.royelkei.com)

Gegevens

Begin:
25 maart 2017 @ 23:00
Einde:
26 maart 2017 @ 05:00
Website:
https://www.facebook.com/events/670826326423222

Organisator

DEEP Zwolle

Locatie

Hedon Zwolle
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle, 8021DA Netherlands
+ Google Maps