Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DEEP XL ft. Luke Slater (UK) / Roy El Kei / Ravedans

13 mei 2017 @ 23:00 - 14 mei 2017 @ 04:00

Line-up:

Main Stage:
♫ Luke Slater (OFFICIAL)
♫ Roy El Kei
♫ Jade

Ravedans Stage:
♫ Rotyoung
♫ Rico (van RISIKO) b2b Joost Werkhoven
♫ Julian Anthony

DEEP is hét technofeest dat Zwolle op de kaart heeft gezet in Nederland’s elektronische scene. DEEP staat inmiddels in ieder technoliefhebber’s hoofd gegrafeerd als een feest met de dikste deco en visuals in combinatie met alleen maar techno legendes achter de decks. Namen als DJ RUSH, Rebekah, Michel De Hey, Tommy Four Seven, The Advent en nog veel meer hebben het podium al betreden. En we mogen nu eindelijk niemand minder dan LUKE SLATER verwelkomen achter de decks! Ja, dat lees je goed. En met zo’n naam kunnen we ook niet anders dan beide zalen open gooien en onze vrienden van Ravedans een eigen stage laten hosten, voor een extra hard technofeest!

Luke Slater (OFFICIAL)

In de ware geest van underground techno staat Luke Slater in het epicentrum. Zijn visie en vindingrijkheid hebben sinds het ontstaan van house in de jaren ’80, aleen invloed gehad op de ontwikkelingen in de elektronische dance scene. Het aanvoelen van het juiste moment en sociaal klimaat om een nieuwe techniek te droppen, maakt van hem een meester strateeg en perfectionist.

Sinds eind jaren ’80 heeft Luke slater een groot aandeel gehad in wat de U.K. Techno sound is geworden. Luke Slater maakt muziek waarmee hij het karakteristieke Detroit techno geluid overzee brengt en rechtstreeks door de woofers in je oren schiet. Zijn DJ stijl is te omschrijven als funky en hard met hier en daar wat electro invloeden. Met Luke Slater op je line up, heb je een gegarandeerd een kwalitatief hoogstaand techno feest!

Main stage:

Luke Slater (OFFICIAL)
Roy El Kei
Jade

Second area:
Hosted by Ravedans

Line up: TBA

Gegevens

Begin:
13 mei 2017 @ 23:00
Einde:
14 mei 2017 @ 04:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1816546522006674

Organisator

DEEP Zwolle

Locatie

Hedon Zwolle
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle, 8021DA Netherlands
+ Google Maps