Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe Word Ik DJ? Met Nick Wijnand

7 januari 2017 @ 15:00 - 17:00

Nick Wijnand komt terug met een gratis DJ workshop op zaterdag 7 januari bij Bekafun!

Hoewel het vak bijzonder populair is en YouTube bomvol staat met filmpjes over DJ’s zijn er maar weinig plekken waar je terecht kan met jouw vragen. Daarom organiseren we een vernieuwde reeks workshops voor zowel beginnende als gevorderde DJ’s en geïnteresseerden. Tijdens de workshop krijg je allerlei informatie over het vak van Nick Wijnand, al bijna 20 jaar als DJ werkzaam. Een praktische en vooral ook leuke workshop vol tips en tricks, gebaseerd op eigen ervaringen en verhalen van collega’s uit het vak.

Naast vele praktische tips (Hoe bereid je een set goed voor? Waar haal je je muziek vandaan? Hoe krijg je de beste boekingen?) staan ook de nieuwste trends en ontwikkelingen in de DJ-wereld centraal. Heb je met veel plezier al eens een eerdere workshop bijgewoond? Kom dit jaar vooral weer langs! De DJ-wereld is volop in beweging en er valt veel nieuws te leren. Er is deze ronde nog meer interactie en ook staan er extra veel hands-on tips op het programma.

Begin je net of wil je je bestaande carrière een professionele boost geven? SCHRIJF JE DAN NU IN OP http://www.hwidj.com !

Gegevens

Datum:
7 januari 2017
Tijd:
15:00 - 17:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1912136425686071

Organisator

Bekafun EV Sound

Locatie

Bekafun EV Sound
Helig Hartstraat 23
Izegem, 8870 Belgium
+ Google Maps