Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Indiestad x Concerto in Paradiso Noord Tuin (o.a. Gold Class)

23 september 2017 @ 13:00 - 23:00

Paradiso en Concerto presenteren twee zomerse dagen in de tuin van Paradiso Noord, in het eerste weekend van de herfst. De zaterdag staat in het teken van Paradiso-programma Indiestad, het platform voor indiemuziek. Een dag later komen artiesten aan bod die binnen Ticket to the Tropics passen, het Paradiso-platform voor dansmuziek uit alle werelddelen. De eerste namen voor beide dagen zijn nu bekend.

Indiestad x Concerto Recordstore op zaterdag 23 september
met o.a. Gold Class, Trevor Sensor
Locatie: Paradiso Noord (tuin). Adres: Tolhuisweg 3, Amsterdam Noord
Entree:
Dagkaart: 12,50 euro incl. daglidmaatschap
Passe-partout: 22,50 euro incl. daglidmaatschap (voor toegang tot Ticket to the Tropics x Concerto op 24 september)
23 september is gratis te bezoeken met de Indiestadpas (te koop via http://www.indiestad.nl)
24 september is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas (te koop via http://www.tickettothetropics.nl/pas)

Alle genoemde tijden onder voorbehoud

Het Australische Gold Class zigzagt tussen indie, garage, rock en worden begeleidt door de diepe, Ian Curtis-achtige stem van zanger Adam Curley. Ze begonnen met kleine optredens in, hoe kan het ook anders, garages, maar al snel na de release van hun eerste single ‘Michael’ werden ze opgepikt door de Australische radio-stations. Het debuutalbum ‘It’s You’ volgt en krijgt een nominatie voor de belangrijkste muziekprijzen in hun thuisland. Dat zorgt vervolgens voor steevast uitverkochte optredens down under. Nu de rest van de wereld nog.
Over het debuutalbum ‘It’s You’ schreef Stereogum het volgende: “Gold Class have a killer record collection; more importantly, they have a distinct point of view.” The Music gaf ‘It’s You’ vier sterren met de toevoeging: “A tremendous debut!” “The song bristles and buzzes at a corybantic pace,” vindt Noisey van de eerste single ‘Life’s a gun’.

Een karakteristieke stem die klinkt alsof die al decennia liedjes zingt, die hun eigen wereldje oproepen op een ontwapenende, eerlijke manier: maak kennis met de pas 22-jarige Amerikaanse singer-songwriter Trevor Sensor. Zijn debuut-EP ‘Texas Girls and Jesus Christ’ kwam vorig jaar uit op het label Jagjaguwar (ook bekend van Foxygen, Sharon van Etten, Bon Iver).

Gegevens

Datum:
23 september 2017
Tijd:
13:00 - 23:00
Website:
https://www.facebook.com/events/1734295513536070

Organisator

Concerto Recordstore

Locatie

Paradiso Noord – Tolhuistuin
IJpromenade 2
Amsterdam, Netherlands
+ Google Maps