Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kings of techno (geheime locatie)

27 april 2017 @ 13:00 - 23:00

Landgenoten,

We konden het niet laten gebeuren dat Zwolle koningsdag 2017 ging vieren zonder een achterlijk hard technofeest. Daarom hebben wij van Ravedans en DEEP Zwolle de koppen bij elkaar gestoken om voor jullie op het allerlaatste moment een feest te organiseren! Op een plek slechts 400 meter van station Zwolle vandaan hebben wij een locatie gevonden waar we op koningsdag los mogen. De locatie wordt op koningsnacht bekend gemaakt via E-mail.

Het gebouw heeft genoeg gratis parkeerplekken en is makkelijk te bereiken voor mensen die de navigatie op hun telefoon niet meer snappen. Kaartjes (eigenlijk gastenlijstplekken) kunnen voor een €10tje gescoord worden bij Kootuur Boetiek aan de Grote Markt 2 in Zwolle. Hier laat je ook je E-mailadres achter om de locatie te kunnen ontvangen. Omdat dit op het laatste moment gefixt moest worden hebben we helaas maar een beperkt aantal kaarten voor dit exclusieve feest. Vol is dus helaas vol.. (Lukt het je niet om een kaartje te halen stuur een van ons dan even een berichtje of mail naar info@ravedans.com en dan zetten we je op de gastenlijst)

Van ballontjes tot aan een chill area alles zal aanwezig zijn om deze dag lekker door te komen. Laten we met z’n allen koningsdag 2017 geniaal maken <3

Liebe Grüße,

Leon Siliakus, Roy El Kei, Danny Jah

Gegevens

Datum:
27 april 2017
Tijd:
13:00 - 23:00
Website:
https://www.facebook.com/events/278749925883898

Organisator

DEEP Zwolle