Wat kunnen we voor je doen? United DJ School en jij?

We zijn een linken-legger, dat wil zeggen dat we samenwerkingen zoeken die elkaar kunnen versterken. Of het nu een mediapartner is of een DJ School is, maakt niet uit.
Vanuit United DJ School leggen we contacten en werken we vanuit een protocol. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op

Heb je een DJ School?

Voor bestaande scholen hebben we een inschrijfprocedure. Als je deze doorloopt, krijg je automatisch een profiel op United DJ School.com. Alle info is beschikbaar en men kan alles vinden op je profiel. Vervolgens kan je gezocht worden via een zoekfunctie en sta je 1 op 1 in contact met je potentiële leerling.

Trainingen

Onze partners maken gebruik van onze gezamenlijke kennis en verzorgen we samen met jou de trainingen voor medewerkers en klanten.

Voordelen voor jouw leerlingen?

We beschikken over een landelijk netwerk met partners en maken daar optimaal gebruik van. Zo kunnen uw leerlingen draaien tijdens evenementen van Mc Donalds en MediaMarkt om zichzelf in de ‘kijker’ te spelen en te boeken via de school voor een vervolg klus.

Met McDonalds zorgen we voor meer exposure en kunnen we je leerlingen een opstapje bieden om hun hobby te laten zien aan het grote publiek d.m.v. de McDJ Party. Uw leerling draait via de Mc Donalds op een feestje van de klant.

Via vele mediapartners zorgen we voor een landelijk dekkend netwerk wat ons allen versterkt. Doe je mee?