United DJ School biedt een eenvoudige manier om in contact met potentiële klanten in uw buurt, zodat u de marketing van uw bedrijf deels te ondersteunen zodat u zich kunt concentreren op uw diensten of producten. We brengen partijen bij elkaar die versterken. 

1. Maak of claim een account

Het creëren van een account bij United DJ School is eenvoudig, met de sociale login-functie is het gemakkelijk om in te loggen. Vul daarna de rest van uw gegevens in en u bent bijna klaar om uw lessen te verkopen.

We hebben een aantal producten aangemaakt waaruit u kan kiezen. Mochten de producten niet matchen met uw prijzen, dan kan u ons bellen en wij zorgen ervoor dat uw product met uw prijs zichtbaar is op uw profiel.

2. Zorg voor traffic op uw account

Om ervoor te zorgen dat uw account uitspringt boven die van een ander, zijn er een paar opties die u kan kiezen.  De meest makkelijke is,

1. Reviews

Om te zorgen dat je vertrouwen wekt bij uw toekomstige klant, is het raadzaam om bijv. (oud)leerlingen te vragen om een review /beoordeling te schrijven. Men gaat toch vaak af op de ervaring van iemand anders.

2. SEO

SEO staat voor ‘search engine optimization’ en is niets meer dan zorgen dat je goed gevonden wordt in de zoekmachines. Wij doen dat via ons portal met toonaangevende programma’s en zorgen, mits het juiste pakket, voor een betere vindbaarheid.

3. Pakketkeuze

Door voor het meest uitgebreide pakket te kiezen zorgen we voor een wereldwijde vindbaarheid van uw profiel. Hoe meer informatie men van u kan vinden (incl. de bovenstaande punten) des te beter.

4. Samenwerken

Door samen te werken met branche-gerelateerde bedrijven groeit uw positie in de zoekmachines. Men gat u in combinatie beter vinden en belangrijker vinden. Daarom hebben wij partners die een landelijke dekking hebben waarop u kan meeliften. We zorgen dan samen voor een overzichtelijk portaal in de war war van het internet.

 

Registreer je hier