Wat een nieuws zeg de laatste paar dagen over deze man. We hebben allemaal de filmpjes van RTL Live en Dumpert voorbij zien komen. Het bericht is nog meer gedeeld dan de 12 doden en 48 gewonden van Berlijn. Waar zijn we mee bezig? Vertel het me maar.

M’n eerste blog ‘ever’ voor de vernieuwde website en de weg die United DJ School inslaat dit jaar. Maar daar later meer over. Het is van den zotte als mensen die totaal geen kennis hebben van het “DJ vak” hun gal spuwen op een man van z’n hobby zijn werk heeft gemaakt. Willen we dat stiekem niet allemaal?

Natuurlijk heeft ie een grote bek af en toe. Maar DIT doet social media. Geen ‘Vind ik leuk” en een smiley. Nee, gewoon de grond in getrapt worden door een ‘Barista’ !! Dat is gewoon een koffiezetter toch 😉

Als DJ moet je inspelen op je publiek. zorgen dat iedereen het naar het zin heeft. NIET alleen jezelf!!  DJ is een vak. En gelukkig is het een heel mooi vak dat je in dienst doet staan van je publiek. Voel wat ze willen, draai niet direct alle ‘top tracks’ in het begin en zorg voor een opbouw, wees vrolijk en sta de mensen normaal te woord. En willen ze een ‘verzoekje’ aanvragen, voel je dan niet te goed om daar niets mee te doen. Er bestaan al genoeg ego’s in de wereld.

Skills isn’t everything, de juiste track op het juiste moment en versterk het met je performance. Je bent zo goed als je laatste optreden. 😉 Kijk je even mee wat er gisteren gebeurde in Breda? 😉 #kicksomeass #vermaak #lekkerjanneman-en-maron #seriousrequest2016 Fijne kerst! Chiel

Laat een Reactie achter