De ‘Hoe Word Ik DJ?’ workshop tour komt terug! Na het succes van de eerste reeks in 2014 en de opvolger ‘Hoe Word Ik Producer?’ in 2015 brengt Nick Wijnand ‘Hoe Word Ik DJ?’ terug op diverse locaties in Nederland en België.

Hoewel het vak bijzonder populair is en YouTube bomvol staat met filmpjes over DJ’s zijn er maar weinig plekken waar je terecht kan met jouw vragen. Daarom organiseren we een vernieuwde reeks workshops voor zowel beginnende als gevorderde DJ’s en geïnteresseerden. Tijdens de workshop krijg je allerlei informatie over het vak van Nick Wijnand, al bijna 20 jaar als DJ werkzaam. Een praktische en vooral ook leuke workshop vol tips en tricks, gebaseerd op eigen ervaringen en verhalen van collega’s uit het vak.

De workshop bestaat dit jaar uit drie onderdelen. We beginnen met de nieuwste ontwikkelingen rond het DJ-vak. Hoe ziet de business eruit en wat zijn de actuele trends? Vervolgens gaan we praktisch aan de slag met een aantal basic tips. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij het kiezen van je gear? Hoe bereid je een set goed voor? En waar haal je jouw muziek vandaan? Daarna gaan we de diepte in met gevorderde tips die jouw DJ skills een verdere boost zullen geven. Hoe krijg je betere opdrachten en hoe zorg je dat elk optreden top is? En hoe word je eigenlijk een echte ‘grote’ artiest? Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen en thema’s die jij juist relevant vindt!

Heb je met veel plezier al eens een eerdere workshop bijgewoond? Kom dit jaar vooral weer langs! De DJ-wereld is volop in beweging en er valt veel nieuws te leren. Er is deze ronde nog meer interactie en ook staan er extra veel hands-on tips op het programma.

Meer info vindt je op onze event pagina HIER!

Laat een Reactie achter

  1. Christian Louboutin Replica

    But not since fancy as part of real life whether mothers wrist was never 2small dont choose that result that feel tight .. the sweet then again whatever yur 5year existing can make . Non that the reduced their one ok gift to render but not any wow gifts…cant go wrong in case don’t get much to spend on a gift and then see that it